Caroline Franssen helpt ondernemers en leidinggevenden met haar gerichte aanpak hun positie in te nemen binnen de organisatie. Zij combineert zeer effectieve coachingsmethodieken en gaat diepgaand te werk. Ze leert mensen geen trucjes,  maar brengt hen bij de kern van hun leidinggevende capaciteiten.

Zij studeerde journalistiek en Nederlands Recht en is zich vervolgens gaan richten op persoonlijke ontwikkeling. Zij is sinds twintig jaar persoonlijk coach. Caroline ontwikkelde een eigen werkmethodiek, gebaseerd op Jungiaanse archetypen, Voice Dialogue en opstellingenwerk van Bert Hellinger: BEELDKRACHT. Door middel van poppetjes en andere symbolen wordt alles wat er binnen een persoon of organisatie speelt, in beeld gebracht.

"De kracht van Caroline is dat zij ervoor zorgt dat je alles voor je ziet, zodat je er contact mee maakt en op alle niveaus ervaart wat je aan het doen bent. Geen gezweef, maar heldere analyse en rechtstreekse feedback op je eigen gedrag." Lees hier de ervaringen van leidinggevenden die zij coachte.
Zij is auteur van Het Makke Schaap en andere fabels voor managers en van Eerste Hulp Bij Relatieongelukken

Op de website van de Relatie Academie vind je meer informatie over coaching bij relatieproblemen.
Therapeuten en coaches die zich willen verdiepen in begeleiding met de kracht van beeld, kunnen kijken op de website Beeldkracht