Testimonials van directeuren van bedrijven: "Na een periode van roofbouw op mezelf met uiteindelijk overspannenheid als gevolg heeft de coaching door Caroline me aangezet na te denken over mijn eigen waarden, mijn verantwoordelijkheden voor bedrijf en omgeving en me zekerder gemaakt in het nemen van beslissingen. De coaching gaf me instrumenten om de balans tussen geven en nemen in evenwicht te brengen en meer afstand te kunnen nemen van de dagelijkse beslommeringen. De persoonlijke aandacht en de confrontatie met je valkuilen leert je zelf de beslissingen te nemen en meer vanuit jezelf te denken."

Martien Akerboom, Vestigingsdirecteur Heembouw Noordwijkerhout

Heembouw won in 2002 en 2004 de MedewerkerTevredenheidsAward

‘Ook in een klein bedrijf loop je tegen (on)bekende zaken aan. Het is dan plezierig met een onafhankelijk iemand te klankborden. Caroline doet dat in een open sfeer en op professionele wijze. Haar vragen doen je praten en haar opmerkingen zetten je aan het denken. Uiteindelijk laat ze je zelf conclusies trekken en merk je dat ze op een ontspannen manier haarfijn naar je heeft zitten kijken en luisteren. Dit inzicht in je eigen grenzen en capaciteiten geeft je nieuwe energie, maar vooral ook rust.
Caroline = đŸ™‚ haarfijn tot de kern!’ 


Rosita Setz en Frans Buysse, Directeuren Buysse Immigration Consultancy


Directeur non-profit organisatie:

Directeur aan coach Eerst leer ik wie ik ben. Dan leer ik dat de reacties van de ander niet persoonlijk bedoeld zijn. Dat gereageerd wordt op mijn positie. Zo leer ik wat mijn positie is. Ik leer dat ik in het centrum sta van mijn opstelling. Dat ik mijn veld kan overzien en ieder de plaats moet geven die hij of zij heeft. Dat ik precies dat zeg wat de ander moet horen. Dat ik niemand laat doen wat hij of zij niet kan of hoort te doen. Als ik bewust ben van wat ik ben. Weet ik wat ik moet doen. Dan doe ik het goede. Zegt Caroline.
Jaap Meeuwsen Directeur Basisberaad Rijnmond

Testimonials van ZZP’ers:

“Zodra je bij Caroline binnenstapt, weet je het: ik ben in goede handen. Caroline is niet alleen een haarscherpe coach, maar ook een heerlijk mens: empatisch, bruisend, prikkelend. Haar methode is zeer doeltreffend. Binnen zeer korte tijd maakt ze aanschouwelijk waar de knelpunten liggen. Ze biedt daarmee handvatten waarmee je zelf direct aan de slag kunt, replica horloges forum zowel zakelijk als privé. Top!”
Marijke Kunkeler
full service evenementenbureau Inextensio.

“Caroline Franssen helpt je om in korte tijd de resultaten te bereiken die je voor ogen hebt. Haar werkwijze maakt snel inzichtelijk welke aspecten een rol spelen. Ze legt de vinger op de zere plek, laat je zien welke aspecten van jezelf nog niet voldoende tot hun recht komen en zorgt dat je handvatten hebt om je doelen te bereiken en jezelf verder te ontwikkelen.”
Kicky Daoud van Opgeruimd Ondernemen

“Is het haar intuïtie, haar barmhartige directheid of haar enorme vakkennis? Ik weet het niet. Ik kan wel zeggen dat ik heel veel replica horloges aan haar coaching heb gehad. Ze legde snel de kern van het probleem bloot en zette me met een paar zware oefeningen op een ander spoor. Naar het zich laat aanzien met blijvend goed resultaat. Ik ben heel blij dat ik mijn vraag aan Caroline heb voorgelegd.”
Hilda Algra
, verhalen- en tekstschrijfster